3-1 Alex W ass Marc
4-2 Elias
5-2 Alex W ass Matiias

ÄNTLIGEN EN VINST!!

Idag gjorde vi en mycket bra match och höll fokus hela matchen. Vilken förändring i inställning och koncentration jämfört med senast mot Skoghall.
Åmål var inte ofarliga och vi fick inte slappna av. Det fanns lite tendenser till överarbete i slutet av första perioden. Annars så var det en stabil insats.

FÖRSTA
Vi är bra med från start och vi skapar de flesta chanserna i matchen. Följdenligt kommer också 1-0 redan efter 2 min. Vi fortsätter spela med ett fint passningsspel i anfallet och stoppar Åmål effektivt i mittzon. Eftersom det känns så bra börjar vi spela allt mer slarvigt och överarbetar spelet. Vi börjar dribbla, kommer ur våra positioner och Åmål börjar få chanser. Dessa uppkommer oftast ur chansbrytningar som går fel. Åmål gör 1-1 och det osar katt fler gånger mot slutet.

ANDRA
Nu spelar vi stabilare. Chansar inte lika mycket i närkampsspelet och försöker hålla positionerna. Vi vinner perioden rättvist med 3-1. Elias spelar smart och överraskar Åmål vid 4-2 i spel 4 mot 4. Mer sånt grabbar!!!

TREDJE
Tredje perioden spelas av snabbt och vi måste köra en hel del långa uppspel eftersom Åmål tryckte på med två spelare högt i banan. Det blir lite farligt mot slutet av matchen när Tommy utvisas och Kim får stå sista tre min ouppvärmd. Lyckligtvis blir det inga fler mål men Kim får göra någon riktigt svettig räddning.

Den här matchen var vi bra med från början. Vi fokuserade på vårt jobb, struntade i domarna och gav allt i varje byte. Vi var en man extra idag och det märktes då alla kämpade hårt för att inte få sitta i någon av perioderna. Nu spelade alla bra så de som fick sitta gjorde inte detta pga av dålig insats.
Senast mot Skoghall spelade vi inte bra, men före det spelade vi bra mot Sunnanå. Nu får det vara slut på varannan match bra och varannan dålig!!